Sunday, July 23

Filmiarmastajatele

Sattusin juhuslikult sellele blogile ja huviga lugesin filmidest mida juba näinud olin arvustusi ja välja tuli et väga häid arvustusi, jutu poolest siis. Arvamusega alati ei saa nõustuda aga enamiku ajast paneb mees suht täppi.

Loen ainult arvustusi filmidest mida näinud olen, kuna, 2 asja, seal on vahest nati spoilereid ja need arvustused on poole paremad kui saad aru millest jutt käib.

siin on link igastahes: http://piksevarras.blogspot.com/

Mina vaatan ka palju filme ja arvan et parim asi filmide juures on treiler kui sa näinud seda pole. Treilerid muidugi ei ytle sulle kas film on hea või mitte, aga annavad sulle üld mulje ja alles imdb-st järgi vaadates saad aru kas on mõtet vaadata. Sellepärast panen mina vahest siia treilereid. Nüüd paneksin ka siia hiljuti nähtud filmi treileri, aga viimane film kinos oli Kariibikad ja Ninja võttis selle väga hästi kokku siin samas blogis minumeelest(link). Viimane film kodus oli ATL ja see pold eriti hea... või noh natuke oli ka. Igastahes selle treilerit ka siia ei pane. Panen hoopis midagi mida plaanin täna peale tööd vaadata:

No comments: